ACTIVITATS Una exposició per a tu
Us interessaria donar a conèixer una manera nova de conservar el territori als veïns del vostre poble o als treballadors de la vostra organització? Si és així, aquesta és la vostra activitat: l’exposició itinerant de la custòdia del territori.

Aquesta exposició explica d’una manera amena què és la custòdia del territori i com hi intervenen els diferents agents implicats: propietaris de terrenys, entitats de custòdia del territori i persones com vosaltres.

La Xarxa de Custòdia del Territori ha elaborat aquesta exposició i us la pot cedir per exposar-la en jornades, exposicions o altres activitats que organitzeu. Només heu de cobrir les despeses de transport.
 

Si esteu interessats en portar l’exposició al vostre municipi o a la seu de la vostra organització, o si voleu rebre més informació, empleneu i envieu aquest formulari. Us recomanem fer la reserva amb la màxima previsió possible.

Una imatge de l'exposició itinerant de la custòdia del territori

Què inclou?
L’exposició consta dels elements següents:
- La taula dels acords: espai físic d’interacció i reflexió que consta d’una taula rodona (1,10 m diàmetre) i quatre tamborets (0,34 x 0,35 cm) on hi ha exposats materials i publicacions.
- CD-ROM: presentació interactiva de l’Inventari d’acords i entitats de custòdia del territori.
- DVD/Vídeo d’exemples de custòdia del territori: presentació de reportatges de custòdia del territori en format DVD o vídeo.
- Exposició del mercat de custòdia: productes i servis relacionats i/o que provenen de finques amb acords de custòdia del territori, exposats en les dues graderies inferiors de l’expositor (1,10 x 1,10 x 0,60 cm). A la graderia superior s’hi situa una televisió per projectar el DVD/vídeo.

Nota: El reproductor de DVD, la televisió i l’ordinador van a càrrec de l’entitat que sol·licita l’exposició.

A qui es dirigeix?
Aquesta exposició s’adreça a la ciutadania en general per tal que pugui conèixer d’una manera senzilla i visual què és la custòdia del territori i quins beneficis comporta.

Per què us interessa que l’exposició visiti el vostre municipi o organització?
- Perquè dóna a conèixer als ciutadans una nova cultura del territori basada en la implicació dels propietaris i altres persones compromeses amb la conservació de l’entorn.
- Perquè l’exposició ja està feta i simplement heu de disposar d’un espai on acollir-la.
- Perquè podeu acompanyar l’exposició amb altres activitats ciutadanes: una jornada de voluntariat, una xerrada d’algun representant d’una entitat de custòdia, etc.
 

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube