ACTUALITAT Butlletí per a propietaris
La custòdia del territori es basa en la implicació dels propietaris de terrenys que es pretenen conservar a llarg termini. El seu paper i el seu compromís és clau per facilitar la tasca de les entitats de custòdia del territori. I per aquest motiu la Xarxa de Custòdia del Territori, que aplega la major part d’entitats de custòdia del territori del país, ha elaborat un butlletí informatiu adreçat específicament als propietaris.

Aquest butlletí s’anomena L'ACORD i es publica periòdicament en format paper i en format digital. Si sou propietaris de terrenys que podríeu estar interessats en viure la terra d’una forma diferent, col·laborant amb les entitats de custòdia, us recomanem la lectura d’aquest butlletí. L’edició del butlletí L'ACORD ha estat possible gràcies al suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge.
 

Si voleu exemplars en paper del butlletí L’ACORD, poseu-vos en contacte amb la Xarxa de Custòdia del Territori o envieu un missatge electrònic a info[arroba]custodiaterritori.org. Indiqueu quants exemplars sol·liciteu.


Butlletins publicats

Portada del butlletí L'acord, número 1L’ACORD. núm. 1. Any 2008 (pdf). Principals continguts:
· L’àguila cuabarrada: com la custodiem
· Custòdia del territori al castell de Vilagelans. Entrevista a la propietat i l’entitat de custòdia
· Un bon acord, el millor inici. Els contractes de custòdia del territori, a debat.
· Com conservar els marges?
· Vins ecològics al Penedès

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube
Informació d'interès