VIU LA TERRA, PRACTICA L'ECOTURISME El projecte
A continuació us expliquem el sentit del projecte: quina missió busquem assolir, amb quins objectius i com sorgeix aquest nou projecte entre d'altres informacions. 

El projecte "Viu la terra, practica l'ecoturisme" és un projecte que neix en el marc de la Xarxa de Custòdia del Territori. 

MISSIÓ
El projecte té per missió Conservar espais naturals d'interès a Catalunya i millorar el benestar de la població rural mitjançant propostes ecoturístiques.

OBJECTIUS

- Generar una línia de negoci que permeti donar continuïtat als projectes de conservació de determinats espais naturals de Catalunya, gestionats per entitats de custòdia.
- Donar visibilitat i suport econòmic a les entitats ambientals de Catalunya que treballen per a la conservació d’espais naturals.
- Sensibilitzar a la població en general sobre el benefici social que representa la conservació d’espais naturals de casa nostra.
- Potenciar el desenvolupament rural sostenible per millorar el benestar de la població rural, mitjançant la implicació de diversos agents del territori en el projecte: entitats ambientals, empreses de serveis, allotjaments, restaurants, etc. Prioritzant aquells serveis que apliquin un compromís social i mediambiental en la seva activitat (que promoguin productes ecològics i de proximitat, que treballin amb persones amb risc d'exclusió social i que siguin respectuosos amb el medi ambient).

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube