FONS ANDRENA Fons de conservació per a la biodiversitat
Andrena és un fons constituït per la família Gallés, que ha decidit destinar part del pressupost de responsabilitat social corporativa de les empreses familiars Abet S.L. i Europastry S.A., i del seu patrimoni econòmic personal, a projectes de conservació de la biodiversitat. El fons Andrena és administrat per la Xarxa de Custòdia del Territori.

En paraules dels seus fundadors,  "Andrena és un petit gra de sorra des del qual impulsar projectes entorn la conservació del medi natural a nivell local, gestionats per entitats de la societat civil i recolzats en el coneixement científic."

El fons Andrena es canalitza a través d'una convocatòria pública d'ajuts dirigida als membres de la xct.El fons Andrean és obert a la participació de persones, empreses o institucions. Si esteu interessats en col·laborar-hi, contacteu amb info@andrena.cat i us explicarem com fer-ho!

Què és Andrena? Andrena és un gènere d’abelles silvestres i solitàries (és a dir, que no formen colònies, com les abelles de la mel), les quals sovint excaven els seus nius al sòl. Són importants pol·linitzadores de les plantes, tant silvestres com conreades. Andrena simbolitza la relació de l’home amb la natura, i simbolitza també la dependència que tenim els humans respecte del medi natural. Andrena, per tant, s’adreça a la natura i a la societat.
 

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube