EL MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Productes de l’Agrobotiga de Menorca

Descripció
Hi trobareu una gran varietat de productes: carn de vaca i de be, embotits de porc, ous, llet i formatges, farina i pa, oli, fruita, hortalisses, vins, mels, melmelades i herbes aromàtiques.
 
 

Com comprar o contractar
Podeu comprar la majoria d’aquests productes a través de la venda directa per part dels productors, en algunes botigues i cooperatives i en les dues agrobotigues del GOB Menorca: al Molí del Rei, de Maó, i al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries.
> Més informació a www.gobmenorca.com/agrobotiga.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
GOB Menorca

 
 

Iniciativa de custòdia
L'Agrobotiga és un espai que pretén posar en contacte aquells consumidors preocupats per la seva alimentació i que cerquen productes de qualitat i amb garanties, amb aquells propietaris i/o pagesos que es preocupen pel medi ambient i que han signat acords de custòdia amb el GOB Menorca.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès