MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Pasta de blat dur ecològic de Belchite

Descripció
El blat prové de conreus ecològics extensius i de secà situats a l’entorn de la Reserva Ornitològica del Planerón, a l’àrea estepària de Belchite (Saragossa), que acull espècies d’aus amenaçades com el torlit, l’alosa becuda o la ganga.
> Podeu comprar espaguetis o macarrons en paquets 500 g o en bosses de 5 kg.
 
 

Com comprar o contractar
En botigues especialitzades en producte ecològic de tot el país. En cas de no disposar dels productes Riet Vell a la vostra tenda habitual o si desconeixeu en quins comerços de la vostra zona podeu trobar-los, podeu contactar a l’adreça electrònica info[arroba]rietvell.com.
> Més informació a www.rietvell.org i www.rietvell.com.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
SEO/BirdLife

 
 

Iniciativa de custòdia
SEO/BirdLife va crear la companyia Riet Vell S.A. per promoure la producció i comercialització de cultius favorables per a les aus i, així, demostrar la viabilitat dels cultius ecològics i promocionar una agricultura respectuosa amb l’entorn i la biodiversitat.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès