EL MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Productes de la Muntanya d’Alinyà (Alt Urgell)

Descripció
Entre altres aliments locals, hi podeu trobar crestó (cabrits de raça Rasquera), patata del bufet, corders aranesos, mel i formatge d’Ossera.
 
 

Com comprar o contractar
Informeu-vos-en trucant al telèfon de l’Obra Social Caixa Catalunya, 902 400 973, o al web http://obrasocial.caixacatalunya.com.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
Obra Social de Caixa Catalunya (OSCCAT)

 
 

Iniciativa de custòdia
L’OSCCAT va adquirir aquesta gran extensió (5.350 ha) de zona muntanyosa del Prepirineu, afectada totalment o parcial per diverses figures de protecció: l’Espai d’Interès Natural de la serra d’Odèn-Port del Comte, la Reserva Nacional de Caça del Cadí i la Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) i Xarxa Natura 2000.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès