EL MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Productes de la Terreta (Tremp, Pallars Jussà)

Descripció
Entre altres productes produïts a la Terreta, podeu comprar mel, bossetes d’espígol, cistelleria, llits rústics, bijuteria, aquarel•les i quadres de pintura acrílica.
 
 

Com comprar o contractar
Podeu adquirir la majoria de productes a través de la venda a domicili i al Casal dels Voltors, punt d’informació i centre d’observació a la Torre de Tamúrcia (Tremp). Podeu trucar al 973.650.005 o al 610.851.196.
> Més informació a www.ajuntamentdetremp.cat/terreta i
http://obrasocial.caixacatalunya.com.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
Ajuntament de Tremp i Obra Social de Caixa Catalunya (OSCCAT)

 
 

Iniciativa de custòdia
L’Ajuntament de Tremp va promoure la conservació i custòdia d’aquestes serres calcàries, riques en rouredes singulars i grans rapinyaires. Un conveni amb l’OSCCAT va permetre redactar un pla de gestió per conservar-ne els valors naturals i el manteniment de les activitats econòmiques, així com la seva difusió i desenvolupament.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès