EL MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Sal de les salines de la Trinitat al Delta de l’Ebre

Descripció
Aquesta sal s’elabora de forma ecològica a les Salines de la Trinitat, en una reserva natural parcial dins del Delta de l’Ebre, que gaudeix d’una gran riquesa ornitològica.
> Es pot comprar empaquetada en sacs de 5 i 10 kg, en bosses d’1 kg, en salers, amb blocs de sal, i en forma de “flor de sal”. Per a ús industrial també ofereixen sal humida i sal seca.
 
 

Com comprar o contractar
Podeu trucar al telèfon 93.588.44.04, enviar un mail a infosa[arroba]infosa.com o anar al Polígon Industrial Rubí Sud, c. Puig i Giralt, nau 5, 08191 Rubí (Barcelona).
> Més informació a http://www.infosa.com i http://obrasocial.caixacatalunya.cat.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
Obra Social de Caixa Catalunya (OSCCAT)

 
 

Iniciativa de custòdia
L’OSCCAT va firmar un conveni amb l’empresa INFOSA, concessionària de les Salines de la Trinitat, a través del qual va elaborar i finançar un pla de gestió de les salines per a fer compatible l’activitat industrial amb la preservació del patrimoni natural de l’entorn, ric en aus hivernants i nidificants. L’OSCCAT també hi ha organitzat visites guiades i camps de treball per a joves interessats en la conservació de la natura.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès