EL MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Vi ecològic de les Torres de Selma

Descripció
Vi elaborat al poble del Pla de Manlleu (Alt Camp), dins la Denominació d’Origen Penedès. El conreu de la vinya segueix els principis de l’agricultura ecològica i biodinàmica.
> Tenen cinc varietats de raïm: Chardonnay, Merlot, Pinoit noir, Syrah i Ull de Llebre.
 
 

Com comprar o contractar
Podeu comprar aquests vins trucant directament als propietaris al 977.26.06.47 i 645.81.82.86, o a través de l’adreça electrònica lestorresdeselma[arroba]yahoo.es.
> Més informació a www.lestorresdeselma.com i http://obrasocial.caixacatalunya.cat.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
Obra Social de Caixa Catalunya

 
 

Iniciativa de custòdia
L’Obra Social de Caixa Catalunya, amb el suport del Grup Ecologista Vendrell i Baix Penedès (GEVEN), té un acord de custòdia amb els propietaris d’aquesta finca i ha redactat un pla de gestió per a preservar les construccions pròpies de l’arquitectura rural i els valors naturals d’aquest paisatge agroforestal en mosaic, tot garantint-ne el desenvolupament econòmic.
Entre altres accions, s’han obert senders i recuperat espais oberts per a diversificar els hàbitats i prevenir els incendis.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès