EL MERCAT DE CUSTÒDIA Turisme, lleure i formació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Visites guiades als espais naturals de l’Obra Social de Caixa Catalunya

Descripció
Visites guiades i activitats formatives per descobrir els valors del paisatge i el patrimoni natural dels espais propietat de l’Obra Social de Caixa Catalunya, o amb els quals aquesta entitat manté un conveni de custòdia.
> Alguns de les activitats i visites més reconegudes són el centre de Planes de Son (Pallars Sobirà), el Port d’Arnes (Terra Alta), la Terreta i el Congost de Mont-rebei (Pallars Jussà), o la Muntanya d’Alinyà (a l’Alt Urgell).
 
 

Com comprar o contractar
Per demanar informació i fer reserves, podeu trucar al 902.400.973 o consultar l’apartat “visites guiades” dins l’àrea de medi ambient del web http://obrasocial.caixacatalunya.com.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
Obra Social de Caixa Catalunya (OSSCAT)

 
 

Iniciativa de custòdia
L’OSCCAT adquireix finques amb valors naturals importants o signa convenis de custòdia amb els seus propietaris per tal de preservar-ne el patrimoni natural a la vegada que se’n facilita l’ús públic (amb visites guiades, rutes naturalistes, travesses, estades) i es promou el consum dels aliments i productes que s’hi elaboren.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès