EL MERCAT DE CUSTÒDIA Alimentació
El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra.

El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Vi de xerès La Gitana

Descripció
Bodegas Hidalgo La Gitana elabora el seu vi a Sanlúcar de Barrameda (Cadis, Andalusia). Part dels beneficis de l’empresa es destinen a una campanya per a la conservació de l’àguila imperial, liderada per SEO/BirdLife.
> Tenen una àmplia gamma de vins de xerès i de brandis, vinagres i licors.
 
 

Com comprar o contractar
Podeu trobar els productes en les botigues que tenen a Sanlúcar de Barrameda o a través de la botiga on line, o escrivint un correu electrònic a juanhidalgo[arroba]lagitana.es.
> Més informació a www.aguilaimperial.org i www.lagitana.es.

 
 

Entitat de custòdia vinculada
SEO/BirdLife

 
 

Iniciativa de custòdia
L’any 2006, SEO/BirdLife va crear la campanya “Alçant el Vol. Conservació de l’àguila imperial ibèrica” per a protegir una espècie que encara es troba en perill d’extinció.

L’àguila imperial viu al quadrant SW de la Península Ibèrica i el 70% del seu hàbitat es troba en finques privades. Per això, SEO/BirdLife va firmar nombrosos acords de custòdia, gràcies als quals s’elaboren estudis de les finques i plans d’acció per a la conservació d’aquesta au, encaminats al foment de les seves preses principals, el conill i la perdiu roja.

 
 

Torna a l'índex del mercat de custòdia

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtubeInformació d'interès