QUÈ PUC FER JO? Entitats que busquen socis
A continuació trobaràs una llista d'entitats ambientals que treballen per a la conservació de la biodiversitat a Catalunya. Fes-hi un cop d'ull!

Formar part d’Acciónatura és creure que l’acció és l’eina idònia per protegir els espais naturals del nostre planeta. Unir-te a Acciónatura és convertir-se en activista mediambiental des del sentit més positiu.
Sembra el Medi Ambient! Des del CEA Alt Ter estem convençuts que l'educació ambiental és una eina fonamental per construir una societat més respectuosa, crítica i solidaria envers les persones, el nostre patrimoni i el medi ambient. Vine i t'ho expliquem!
Actúa fen-te socia del GEPEC, una entitat oberta, seriosa i independent que vetllarà amb més força la teva participació per la Natura a la qual pertanys. Abast habitual de treball: Sud de Catalunya.
Col·labora amb nosaltres! IPCENA som una entitat ecologista fundada l’any 1990, que treballem de forma independent a les comarques de Lleida en defensa del medi ambient i de la qualitat de vida de les persones. A més, realitzem nombroses activitats sobre la conservació del patrimoni natural i el seu estudi, amb la finalitat de difondre els seus valors i sensibilitzar la nostra societat.

Si t'interessa participar en projectes de dinamització socio-econòmica del Pirineu mitjançant la valorització del patrimoni natural, històric i cultural, posa't en contacte amb l'Estació Biològica del Pallars Jussà. Pots fer-te'n soci, voluntari, col·laborador o patrocinador.
 
Fes-te col·laborador de la Fundació Mar. Ajuda’ns a tenir un entorn marí de més qualitat i col·labora en millorar l’educació i la consciència social sobre la conservació del medi marí, fent-te col·laborador de la Fundació Mar.
Nereo és una entitat viva i participativa. Si vols ajudar-nos a fer la nostra feina, truca'ns al 972.624.146 i t'informarem de les possibilitats de col·laboració.

 
SUBMON és una entitat dedicada a la realització de projectes i estudis en l’àmbit del la conservació, estudi i divulgació del medi marí. Contacta amb ells per saber com els pots ajudar!
   
Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube