Titols i resum a tot arreu
Vine a tastar TOC d'espelta, la cervesa ecològica de Gallecs (TOC d'espelta) i a conèixer els cereals ecològics que s'hi conreen, com són l'espelta, la xeixa, el sègol, el blat Montcada i el blat de Síria.


Data: 17/10/2010
Hora: 10 : 00
Localització: Plaça de l'Església - Gallecs
Contacte: Espai Rural Gallecs
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
ESMORZAR PA AMB OLI - A les 10:00h
Degustaràs el pa de Gallecs amb les diferents farines ecològiques d'espelta, xeixa i sègol. A més, t'explicarem com fer-te el pa a casa.

De 10:00h a 14:00h

RACO D'EXPOSICIÓ
Exposició sobre les varietats de blat antics i altres cereals que es conreen a Gallecs.

RACÓ DE LES LLAVORS
Exposició i intercanvi de llavors de varietats locals i tradicionals.

RACÓ DEL CISTELL DE GALLECS
Venda de productes de Gallecs.

ESPAI APRÈN - A les 11:00h.
TOC d'espelta, la cervesa ecològica de Gallecs. Presentació de la cervesa TOC i taller per conèixer de primera mà el procés d'elaboració d'aquest nou producte de Gallecs, a càrrec d'Art Cervesers.

RACONET PASSA-T'HO BÉ - A les 12:00h
Conte contat i xeixa al sac! Contes per a tota la família a càrrec de Mon Mas, Blai Senabre i Mercè Rubí.

TASTA'M! - A les 13:00h.
Degusta la paella d'espelta amb verdures i bolets i fes un got amb la TOC, a càrrec del restaurant La Plaça. Preu: 3€




Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube