Titols i resum a tot arreu
Organitzat per:
Data: 02/06/2012
Localització: Montseny
Contacte: GEPEC-EdC
Telèfon: 977331142
Cost: 70€ socis /85€ no socis
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment


El GEPEC -EdC us proposa un cap de setmana molt especial tot anant a descobrir indrets màgics i llegendaris del Montseny i les Guilleries amb l'objectiu de fer-vos participar d'una visió subtil de la natura en aquests indrets.
El primer dia es caminarà pels voltants de Viladrau visitant arbres centenaris i fonts carregades de llegendes. El Segon dia s'anirà al santuari neolític i màgic de Savassona per gaudir de la meravella de l'espai i desxifrar els antics cultes Ibers a la Dea Natura.

El campament base serà a la casa de colònies Mas Can Pic situada a 1 Km de Taradell (Osona). Aquest mas està situat en un lloc privilegiat a la falda del Montseny entre boscos i prats de la Plana de Vic.

L'objectiu del taller és acostar-te a la natura per recordar i vivenciar que és "viva", que està dotada d'ànima i consciència. Els llocs que són tradicionalment coneguts com a màgics i que tenen llegendes i tradicions associades són especials a aquests efectes. Es farà exercicis de percepció ampliada, pràctiques de connexió amb els arbres centenaris, un treball especial amb l'element aigua i molt més...

El preu és de 70 euros per socis del GEPEC-EdC i 85 euros per no socis. Aquest inclou: Sopar del dissabte, dormir, esmorzar i dinar del diumenge i el taller. Si no disposes de vehicle que no sigui un impediment, s'intentarà compartir places.

Per a més informació consulteu el programa complert.

Més, sobre...: viulaterra , gepec , sortida , natura

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube