Titols i resum a tot arreu
Coorganitzen:
- Museu del Ter
- Grup de Naturalistes d'Osona
Data: 16/05/2015
Localització: Vic
Contacte: Museu del Ter
Telèfon: 93 851 51 76
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Les orquídies tenen unes flors molt vistoses i amb formes espectaculars que molt sovint, per atraure’ls, imiten l’aspecte dels seus insectes pol·linitzadors. A Catalunya se n’han descrit una setantena d’espècies. En el marc del projecte “Orquídies d’Osona”, que pretén conèixer les que neixen en aquesta comarca, es proposa fer una sortida de cerca i fotografia de les orquídies de la primavera que permetrà aprendre a classicar-ne els taxons més difícils i la metodologia que s’aplica en a aquest projecte de recerca.

* Es recomana portar calçat adequat per caminar i alguna cosa per menjar i beure.
Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares (C/ de la Laura, 13. Vic). 10h.

Programació de les Sortides Descobreix els Sistemes Naturals
El Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis- Museu del Ter, el Grup de Naturalistes d'Osona, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic amb la col·laboració del Centre d’Anellament de Centelles i la Diputació de Barcelona tornen a organitzar, per tercer any consecutiu, un seguit d'activitats i sortides naturalistes gratuïtes i obertes a tothom.

En les dues darreres edicions del programa “Descobreix els sistemes naturals”, els anys 2013 i 2014, s’han fet 18 activitats amb prop de 600 participants.

L’edició d’aquest any de “Descobreix els sistemes naturals” inclou sortides naturalistes centrades en la geologia, la fauna i la flora autòctona. Enguany, s’ha incorporat una temàtica nova, les plantes medicinals. Les sortides es porten a terme en espais naturals de la comarca d’Osona, molts d’ells amb acords de custòdia del territori amb aquestes entitats. Enguany s'organitzen 10 sortides, repartides entre el 21 de març i el 14 de novembre

Podeu consultar tota la programació de sortides al fulletó Descobreix els sistemes naturals.

 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube