Titols i resum a tot arreu
Coorganitzen:
- Museu del Ter
- Grup de Naturalistes d'Osona
Data: 11/07/2015
Localització: Santa Creu de Jotglars
Contacte: Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis del Museu del Ter
Telèfon: 93 851 51 76
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Les plantes medicinals contenen un o més principis actius que, administrats amb la dosi adequada, poden produir un efecte curatiu per a determinades malalties. Es farà una sortida per conèixer aquestes plantes, els seus principis actius, els efectes terapèutics, els usos etnobotànics i les seves aplicacions tradicionals.

Punt de trobada: Aparcament del Restaurant La Mola Santa Creu de Jutglars, el Lluçanès. A les 10 hores.Programació de les Sortides Descobreix els Sistemes Naturals
El Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis- Museu del Ter, el Grup de Naturalistes d'Osona, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic amb la col·laboració del Centre d’Anellament de Centelles i la Diputació de Barcelona tornen a organitzar, per tercer any consecutiu, un seguitd'activitats i sortides naturalistes gratuïtes i obertes a tothom.

En les dues darreres edicions del programa “Descobreix els sistemes naturals”, els anys 2013 i 2014, s’han fet 18 activitats amb prop de 600 participants.

L’edició d’aquest any de “Descobreix els sistemes naturals” inclou sortides naturalistes centrades en la geologia, la fauna i la flora autòctona. Enguany, s’ha incorporat una temàtica nova, les plantes medicinals. Les sortides es porten a terme en espais naturals de la comarca d’Osona, molts d’ells amb acords de custòdia del territori amb aquestes entitats. Enguany s'organitzen 10 sortides, repartides entre el 21 de març i el 14 de novembre

Podeu consultar tota la programació de sortides al fulletó Descobreix els sistemes naturals.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube