Titols i resum a tot arreu
Vols ajudar a la Fundació Projecte Miranda a fer possible la seva 1a transhumància?

Gràcies al conveni de col·laboració firmat amb la Fundació Catalunya la Pedrera, aquest mes de novembre guiarem els nostres cavalls cap a les pastures d’hivern de la Solana d’Alinyà i si tot va be els tornarem al Pla de l'Orri l'abril del 2016.

En aquesta 1a experiència de transhumància de la Fundació Projecte Miranda, us convidem a venir a rebre els tres darrers ramats de cavalls a la nostra arribada a Alinyà. Això serà els dissabtes 14, 21 i 24 de novembre. Necessitarem transport per acompanyar a les persones que ens ajuden a guiar els cavalls d'Alinyà a les etapes d'origen. (Ossera, Tuixén i Guardiola de Berguedà). Si voleu venir a fer-nos de suport ens podeu enviar un correu a info@projectemiranda.cat

A partir de l'any vinent tindreu la possibilitat d'acompanyar-nos i gaudir de la màgia i el silenci dels cavalls caminant per aquests meravellosos paisatges de muntanya, apuntant-vos a una, varies o totes les etapes. Una experiència única! També organitzarem etapes solidàries amb grups en risc d'exclusió social i algunes novetats més que ja us anirem explicant.

També ens pots ajudar a fer possible aquesta 1a Transhumància amb el màxim de garanties fent un donatiu puntual mitjançant el compte paypal del a fundació. Qualsevol aportació, per petita que sigui serà molt benvinguda i ens ajudarà a obtenir tot el material i infraestructura necessària.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube