Titols i resum a tot arreu
Organitzen: Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis i el Museu del Ter, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, l’Ajuntament de Vic, el Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Grup Orquidològic de Catalunya i Floracatalana.
 
Data: 01/04/2017
Localització: Vic
Contacte: Museu del Ter
Telèfon: 938515176
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment


Punt de trobada: Pont sobre el riu Gurri al carrer Indústria, Vic (C/ Indústria s/n, Vic).

Per a més informació consulteu el programa de les sortides naturalistes.

Programació de les Sortides Descobreix els Sistemes Naturals 2017
El Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis i el Museu del Ter, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, l’Ajuntament de Vic, el Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Grup Orquidològic de Catalunya i Floracatalana. tornen a organitzar un seguit d'activitats i sortides naturalistes gratuïtes i obertes a tothom.

Les sortides es porten a terme en espais naturals de la comarca d’Osona, molts d’ells amb acords de custòdia del territori amb aquestes entitats. Enguany s'organitzen 13 sortides, repartides entre l'1 d'abril i l'11 de novembre.

 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube