Titols i resum a tot arreu
Organitza:
Data: 21/10/2017
Localització: Pla de l'Orri (Alt Berguedà)
Contacte: Fundació Projecte Miranda
Cost: Adults 35€
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
L'activitat consisteix en una presentació de la Fundació i de la tasca de recuperació de cavalls, tasca social, cultural i mediambiental que duem a terme, i en una visita guiada per anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació etològica (comportament i vida del cavall en el seu context natural) on podreu conèixer cavalls lliures, i on us presenten què és un cavall de veritat (què li agrada i què no, què necesita i què no, relacions socials, vincles d'amistat, ordre sistèmic, com s'organitzen i com es comuniquen). Aprendreu i observareu alguns signes del seu llenguatge coprporal i senyals de calma mentre us beneficieu de l'efecte terapèutic del seu camp electromagnètic, que ens convida a estar presents, amb una atenció oberta i suau. Gaudireu de l'interacció amb aquests animals tot respectant la seva essència, gaudint dels vincles que poden sorgir entre cavalls i humans. A la tarda, espai lliure d'interacció amb persones i cavalls, migdiada sota un arbre o al chill out interior, i temps per perdre't i explorar els camins i racons de la finca, buscar bolets, o prendre un bon bany de bosc.

Qui pot venir?
Activitat Gratuïta per a Socis i Padrins de la Fundació (suplement per dinar adults 15€, nens 10€), o pots portar el teu pícnic de casa. Cada soci pot portar fins a 3 acompanyants sense cap cost! Cost per no Socis 35€, (nens fins a 10 anys 22€, menors de 3 anys gratuït). Et preparen dinar (suplement adults 15€, nens 10€), o pots portar el teu pícnic de casa.

Menjar
El menjar que preparen a la Cuina de l'Orri és tot Ecològic i Slow Food Km0. Proposen dinar plegats un pícnic entre cavalls, tast de productes locals, o el nostre plat del dia, en un entorn natural privilegiat. Servei de bar i espai interior, acollidor i amb fantàstiques vistes.
 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube