Titular notícies
Estudis

Els espais naturals més valuosos de les comarques de Girona


La Diputació de Girona edita el Catàleg d’espais d’interès natural de les comarques de Girona. elaborat per l’Associació de Naturalistes de Girona

Dijous 5 Novembre 2009 - 13:51
Imma Gamundí

La Diputació de Girona ha editat el Catàleg d’espais d’interès natural de les comarques de Girona que ha elaborat l’Associació de Naturalistes de Girona. Aquest treball exhaustiu de referència per al planejament sostenible del territori és una eina de màxima utilitat per a la custòdia del territori i la valorització del patrimoni natural i paisatgístic de les comarques gironines.

El catàleg identifica un total de 327.163,4 ha d’interès natural i també suggereix un seguit de mesures urbanístiques i ambientals a dur a terme per assegurar-ne la seva conservació per a cada municipi. Així doncs, aquest treball és una eina de referència per als ens i agents locals en temes de gestió del territori.

Més informació aquí.

Més, sobre...: Girona , catàleg
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube