Titular notícies
Notícies

A punt de començar l'hora del viulaterra.cat


 Avui és el dia del viulaterra.cat i ja tothom es va acostant a la Universitat de Vic per participar-hi.
Dimecres 7 Juliol 2010 - 08:31
 La Jornada d'avui és d'un especial interès si la mirem amb perspectiva, i mes enllà de la bona pràctica de la XCT amb el treball en xarxa entre les entitats, fixem la nostra mirada en l'impacte social que pot significar.

El projecte en el que avui treballem és un projecte orientat a la ciutadania on el ciutadà hi pot participar no com a lector que segueix la corrent, sino com a verdader protagonista d'un moviment social d'ampli abast, on cada persona té veu pròpia i diferenciada de les altres.

Les entitats que treballem al volant de la XCT tenim la oportunitat de ser els primers generadors del canvi fent la nostra particular contribució, i també la responsabilitat de portar aquesta eina al nostre entorn. 
Més, sobre...: XCT , viulaterra.cat , formació , jornada
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube