Titular notícies
Notícies

El Projecte SILMAR estableix estació de control a TorredembarraLa Fundació Mar, a través del projecte SILMAR, es va desplaçar fins a Torredembarra el passat 2 de juliol per realitzar les primeres immersions per tal d'establir-hi l'estació de control SILMAR. 
Aquesta nova estació (TGNM0210) de Torredembarra és la segona creada el 2010 a la província de Tarragona. El responsable del seguiment de la zona, Miquel Rota, i l'equip de voluntaris que l'acompanyaran faran les immersions corresponents fins al setembre per aconseguir totes les dades necessàries que caldran per obtenir una diagnosi de l'estat mediambiental i ecològic del municipi.
Des del web www.silmar.org podeu anar seguint al dia les actualitzacions de l'equip de voluntaris sobre el transsecte de Torredembarra.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube