Titular notícies
Notícies

Nova edició del concurs de fotografia Esquitxos


Des de l'Associació Hàbitats - Projecte Rius tornem a convocar el concurs Esquitxos de fotografia. L'edició d'enguany, amb el títol "Les tradicions al riu", pretén mostrar el llegat cultural que s’ha desenvolupat al voltant dels rius.


Dijous 8 Juliol 2010 - 12:12
Aquesta edició és reconeguda per la Federació Catalana de Fotografia i, per tant, és puntuable per a l’obtenció de les distincions d’Artista i Mestre. Així s’estableixen dues categories, una pels fotògrafs federats i una altra pels no federats, oberta a qualsevol persona, afeccionat o professional.

Podeu consultar les bases del concurs i fer-nos arribar les vostres fotografies a través de la pàgina web www.projecterius.org/esquitxos fins al 10 d'octubre, quan finalitzarà el període de recepció de fotografies. Les imatges presentades poden reflectir refranys, dites, llegendes, festivitats i altres tradicions catalanes referides als espais fluvial.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube