Titular notícies
Notícies

L'Estació Biològica del Pallars Jussà inaugura nova seu


Visita de les instal·lacions de l'Escola Maties Cabalé de Vilamitjana
El passat dijous, 19 d'agost, l'Honorable Conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, senyor Jordi Ausàs, va inaugurar les obres de remodelació de l'Escola Maties Cabalé de Vilamitjana (Tremp), nova seu de l'Estació Biològica del Pallars Jussà.

Dimarts 24 Agost 2010 - 13:17

L'Ajuntament de Tremp i l'Entitat Municipal Descentralitzada de Vilamitjana han cedit a l'Estació Biològica del Pallars Jussà part de les instal·lacions de l'Escola Maties Cabalé, recentment remodelada com a equipament social, per a que aquesta entitat de custòdia hi ubiqui la seva seu, i la utilitzi per a tota mena d'activitats divulgatives i d'educació ambiental.

Inauguració de l'Escola Maties Cabalé de VilamitjanaL'acte d'inauguració va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones: veïns de Vilamitjana, autoritats de la comarca, i membres i col·laboradors de l'Estació Biològica.

L'Escola Maties Cabalé de Vilamitjana és el primer equipament del futur Centre Ambiental de Tremp, un conjunt d'infrastructures i serveis relacionats amb el medi ambient i ubicats a l'espai fluvial de la Noguera Pallaresa, entre les localitats de Tremp, Vilamitjana i Palau de Noguera. Es preveu que aquest espai natural, on l'Estació Biològica del Pallars Jussà hi ha signat diferents acords de custòdia fluvial en el marc del Programa de custòdia del territori a la Noguera Pallaresa, es converteixi en un referent pel que fa a la biodiversitat de les zones humides pirinenques, al lleure veïnal, i a l'ecoturisme.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube