Titular notícies
Projectes i actuacions

El GNO recupera marges arbustius a la finca de Diumeres (Manlleu)


Amb l'objectiu de millorar el mosaic agroforestal de la Plana de Vic el GNO recupera diversos marges que havien estat eliminats en el passat per facilitar la mecanització dels camps.

Dimecres 8 Setembre 2010 - 15:46
El GNO pretén recuperar l'antic aspecte que devia tenir la finca de Diumeres en el passat, abans que s'eliminessin els marges de separació entre petits camps de conreu per crear-ne un de gran per facilitar les feines amb maquinària

Amb l'ajuda d'una excavadora es varen reconstruïr un total de 350 metres de marges amb pendent suau d'entre 1 i 1,5 metres d'altura, els quals properament seran revegetats per formar una tanca vegetal amb arbustos espinosos i arbres aïllats. La plantació es realitzarà en una jornada de voluntariat ambiental el proper 30 d'octubre.

    

L'actuació s'enmarca dins del projecte del GNO Agrofauna en Custòdia, compta amb el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge i està finançada per la Fundació La Caixa i la Fundación Biodiversidad a través del programa Arboles, voluntariado y custodia.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube