Titular notícies
Projectes i actuacions

Comença la campanya d’anellament d’ocells als Arenys de la Noguera Pallaresa


Avui 15 de setembre ha començat la campanya d’anellament científic d’ocells als Arenys de la Noguera Pallaresa, al municipi de Tremp.

Divendres 17 Setembre 2010 - 15:46

La campanya d’anellament d’ocells, organitzada per l’Estació Biològica del Pallars Jussà i que té una durada d’un mes, pretèn conèixer les espècies d’aquesta zona humida associada a la plana d’inundació del riu Noguera Pallaresa. També es vol conèixer l’interès dels Arenys com a stopover a nivell pirinenc, un punt de parada i alimentació en la ruta migratòria de molts ocells passeriformes.


Aquest estudi s’emmarca en el projecte Migració de l’Institut Català d’Ornitologia, que coordina la xarxa d’estacions d’anellament que des de fa molts anys fan el seguiment de la migració de tardor dels ocells. També es compta amb el suport de l’Ajuntament de Tremp i ll’Entitat Municipal Descentralitzada de Vilamitjana.

Si hi ha algú interessat en participar a la campanya d'anellament d'ocells com a voluntari/a o venir a conèixer els Arenys de la Noguera Pallaresa poseu-vos en contacte via mail a ebpallarsjussa@gmail.com.

Els Arenys és un dels espais on l’Estació Biològica del Pallars Jussà hi està duent a terme el Programa de custòdia fluvial a la Noguera Pallaresa, que compta amb el suport econòmic del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Fins el moment s’han signat tres acords de custòdia per participar en la seva gestió, i s’ha col·laborat en l’execució de diferents actuacions de millora de l’ecosistema aquàtic i d’ordenació de l’ús públic.
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube