Titular notícies
Projectes i actuacions

4 de novembre, lliurament de premis del concurs Esquitxos


 El proper dijous 4 de novembre es realitzarà l'acte de lliurament de premis del concurs de fotografia Esquitxos organitzat per l'Associació Hàbitats - Projecte Rius.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona a partir de les 19:30. L’acte posa fi a la quarta edició del concurs que ha tingut com a tema “Les tradicions als rius”.
Divendres 29 Octubre 2010 - 11:16
 Es lliuraran els següents premis:
1r Premi: una nit d’hotel al Molí de la Torre (Bigues i Riells) per a dues persones, amb esmorzar inclòs, un trípode valorat en 200 € i un lot de llibres i gastronomia de la terra.

2n Premi: uns binoculars valorats en 90 € i un lot de llibres i gastronomia de la terra.

3r Premi: una targeta de memòria i un lot de llibres i gastronomia de la terra.

7 accèssits: les fotografies seleccionades dins les finalistes seran gratificades amb descomptes durant 1 any en serveis i materials als establiments CASANOVA fotografia i formaran part de l’exposició.

Les fotografies guanyadores i finalistes estaran exposades al Centre Cívic Pati Llimona fins al 21 de novembre.

Des de l'Associació Hàbitats - Projecte Rius us volem agrair la vostra participació en aquest certamen fotogràfic, així com als col·laboradors i entitats que hi han participat: CASANOVA fotografia, Productes de la Terra, Hotel Molí de la Torre, Federació Catalana de Fotografia i Asociación Fotográfica Enfoque Selectivo.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube