Titular notícies
Notícies

Dissabte, 30 d'octubre 35 voluntaris participen en la plantada d'arbres de Diumeres


El passat dissabte 30 d'octubre 35 persones varen participar en la jornada de voluntariat organitzada a la finca, amb acord de custòdia, de Diumeres amb l'objectiu de plantar 300 roures i alzines.

Dilluns 8 Novembre 2010 - 15:42
Des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia es varen plantar les 250 alzines i els 50 roures en un camp de Diumeres, una finca en un acord de custòdia signat amb del Grup de Naturalistes d'Osona. Al llarg del matí varen passar per la finca fins a 35 persones, que es varen agafar la tasca amb seriositat i es va aconseguir finalitzar tota la feina prevista.

Cada un dels arbres es varen plantar en forats prèviament excavats pels mateixos voluntaris, es varen protegir amb un protector i es varen assegurar amb un tutor de fusta. Malgrat la previsió de pluja per la nit següent, posteriorment a la plantació es va realitzar una primera regada amb una cuba de 1.000 litres.

Des d'aquí volem agraïr la col·laboració desinteressada de totes les persones que varen participar a la jornada i als propietaris per permetre realitzar aquesta actuació de conservació a la seva finca.

Per més detalls i fotografies de la plantada cliqueu
Més, sobre...: plantada , viulaterra , gno
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube