Titular notícies
Notícies

Els voluntaris de l’Associació Hàbitats desafien la pluja treballant pel bosc de ribera


 La primera jornada popular Planta’t! es desenvolupa amb una valoració positiva per part dels voluntaris, malgrat el mal temps

El passat dissabte 20 de novembre voluntaris de Bigues i Riells, Castellbisbal i Tarragona van participar en la primera jornada popular per la recuperació del bosc de ribera, Planta't!


Dimarts 23 Novembre 2010 - 15:37
El mal temps va marcar la primera jornada que l’Associació Hàbitats organitza per tal de reivindicar la importància del bosc de ribera als ecosistemes fluvials.

Malgrat les pluges, els voluntaris van extreure plantes invasores, especialment de canya de Sant Joan, van realitzar una petita plantació d’helòfits, plantes de ribera resistents a riuades i canvis de cabal, com canyís, joncs i lliris grocs. També es van retirar deixalles, com catifes, cadires de plàstic i envasos alimentaris.

La valoració final dels participants de la primera edició del Planta’t! va ser positiva i es va emplaçar a l’entitat a repetir l’iniciava el proper any.

La intensa pluja i el fred van suposar la cancel·lació de la jornada a Calders, Corbins i Tremps.

Aquesta jornada ha comptat amb la col·laboració de l’Agencia Catalana de l’Aigua, l 'Obra Social de CatalunyaCaixa, The Nord Face, El Punt, Avui i El Tinter, a més dels ajuntaments i entitats locals de protecció de la natura dels municipis participants.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube