Titular notícies
Eines

ProtectedPlanet.net, una base de dades mundial d'àrees protegides


Explora els parcs nacionals, àrees silvestres i els llocs del patrimoni mundial. Ajuda a trobar i millorar la informació sobre totes les àrees protegides en el món.Dilluns 6 Desembre 2010 - 16:54

Explora les àrees protegides, escrivint el nom de l’espai, o del país en recercador. Cada cerca retorna un ventall de possibles coincidències llistades amb una foto de l’espai, indicant el país, la categoria IUCN, ... informació que també pot descarregar.

La web permet explorar el món amb mapes bonics i intuitius, fotos de Panoramio i Flickr © © i descripcions de text de Wikipedia ©. L’objectiu és fer ús dels enormes recursos que hi ha actualment i concentrar els esforços en el lliurament de la informació protegida més pertinent i precisa.

Els humils començaments de la web Protectedplanet.net es els trobem fa 30 anys en una llista global i bàsica dels parcs nacionals, però s'ha convertit en l'única font d'informació mundial georeferenciada sobre els parcs i àrees protegides.La Base de Dades Mundial d'Àrees Protegides es gestiona en el PNUMA-CMCM a Cambridge, Regne Unit amb el suport de personal de la UICN i la Comissió Mundial d'Àrees Protegides de membres a tot el món. Es basa en la magnitud dels treballs realitzats pel personal d'institucions que abasten tots els països del planeta. Sense aquest treball dels governs i les organitzacions no governamentals de la mateixa manera, no hi hauria cap base de dades mundial sobre àrees protegides.

Deixa't inspirar pels llocs més bonics del planeta. Explora els parcs nacionals, àrees silvestres i els llocs del patrimoni mundial. Ajuda a trobar i millorar la informació sobre totes les àrees protegides en el món.

A Protectedplanet.net també pots contribuir amb informació sobre les àrees protegides conjuntament amb els organismes nacionals i organitzacions internacionals.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube