Titular notícies
Projectes i actuacions

Actualitzades les estacions de seguiment marítim del projecte SILMAR


A través d'un mapa interactiu podreu veure amb detall el seguiment de les estacions de control SILMAR

Divendres 17 Desembre 2010 - 15:35

Els transectes son les estacions de control on els voluntaris de la Xarxa SILMAR fa els seus treballs de seguiment. Es tracte d'un recorregut lineal sobre una parcela o terreny sobre el qual es realitza el mostreig d'algun organisme o la recollida de qualsevol tipus d'informació durant una prospecció superficial sistemàtica.

Actualment hi ha 21 transectes actius: 10 a Girona, 4 a Barcelona, 4 a Tarragona, 2 a Eivissa i 1 a Formentera.

Podeu consultar tots els transectes a la web del projecte SILMAR de Fundació Mar.

SILMAR és una acció de vigilància permanent de l'estat del patrimoi litoral mediterrani espanyol que funciona en una xarxa gràcies a la participació de la societat civil, les empreses i les organitzacions socials vinculades a l'ús, gestió i conservació del medi marí.

SILMAR s'estructura a partir de diferents estacions de control repartides pel litoral i gestionades per equips formats per un mínim de 2 participants. El responsable de l'equip s'encarrega de coordinar els treballs d'investigació i seguiment de la seva zona i les transmet a la Fundació Mar mitjançant el web de SILMAR.Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube