Titular notícies
Projectes i actuacions

Cruma, una Empresa d'Acord amb la Terra


L'empresa Cruma participa des del 2008 en el Programa Empreses d'Acord amb la Terra, premiat recentment amb el 1er Premio Corresponsables.

Dimarts 4 Gener 2011 - 17:34

L'empresa Cruma, dedicada a la fabricació, comercializació i exportació de vitrines d'aspiració de gasos, amb seu al Prat de Llobregat, participa des del 2008 en el Programa Empreses d'Acord amb la Terra, un programa que promou la col·laboració activa i voluntària d’empreses i institucions en iniciatives de Custòdia del Territori, per mitjà de la seva Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Cruma està subscrita al Programa 1% for the planet, un programa on les empreses adherides destinen l'1% de les seves ventes anuals a projectes d'entitats mediambientals.

Concretament Cruma ha participat en els següents projectes:

Any 2008

- Recuperació dels hàbitats aquàtics de la finca de les Closes de la Fonollera, Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Projecte promogut per NEREO. Concretament gràcies a l'aportació de Cruma es va recuperar el sistema dunar de la zona.


Any 2009

- Restauració Ambiental del Bosc Autòcton del Monte de Barraceda (As Nogais, Lugo), projecte promogut per Accionatura. Aquest bosc va patir un incendi i el procés de colonització natural després de l'incendi va ser molt pobre. Amb la contribució de Cruma es van adquirir les plantes destinades a la revegetació.

- Accions de custòdia per promoure la protecció de l'àrea marina Canyons del Maresme. Projecte promogut per SUBMON (Conservació, estudi i divulgació del medi marí). Amb la contribució de Cruma s'han realitzat varis estudis de cetacis de l'àrea.

Any 2010

- Custòdia de la Roureda La Rovira (Vall de Camprodon). Projecte promogut per Diputació de Girona a través del Programa SELVANS (programa de custòdia de boscos vells i singulars) i emmarcat dins de la celebració dels 10 anys de la Declaració de Montesquiu de Custòdia del Territori a Catalunya.

Si també vols esdevenir una Empresa d'Acord amb la Terra posa't en contacte amb nosaltres (scarrera@custodiaterritori.org).

Imatges > Nereo, Accionatura i Diputació de Girona.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube