Titular notícies
Estudis

La Revista Es Posible parla de Custòdia del Territori


La Revista dedica un monogràfic a la importància de la Custodia del Territori com a eina de Conservació de la natura!


Dilluns 31 Gener 2011 - 11:57
 
El nº de gener 2011 de la Revista EsPosible dedica 30 pàgines a parlar de custòdia del territori sota el títol 'La Custodia del Territorio y cooperción. Un tándem para asegurar el futuro'.
 
Per a tots aquells que tingueu ganes de conèixer què és la Custòdia del Territori i què s'està fent tant a Amèrica Llatina com a Espanya en temes de conservació ambiental no us perdeu aquest número!
 
 
Concretament la revista introdueix el concepte de Custòdia del Territori com a eina per a la conservació, analitza els principals mètodes usats a Amèrica Llatina per a la conservació privada i explica varis exemples Iberoamericans i espanyols de Custòdia del Territori.

A la revista també hi trobareu una entrevista a Amaya Sánchez, Assistent Tècnica de la Plataforma de Custòdia del Territori i un article d'opinió d'en Xavi Sabaté, Node d'expertesa de la xct, el qual destaca el gran repte que tenim per davant: aconseguir que una part significativa de la població passi a l'acció i s'impliqui activament en la conservació de la naturalesa i doni suport a les iniciatives de custòdia del territori. Sabaté també fa menció d'algunes de les iniciatives que des de la xarxa de custòdia del territori han impulsat per a la implicació ciutadana: la Setmana de la Custòdia i el portal viulaterra.cat.

Entre les iniciatives de custòdia exitoses que s'expliquen hi han  projectes de vàries entitats ambientals catalanes: les reserves de SEO/Birdlife, els projectes de l'Obra Social de CatalunyaCaixa, la Finca Mas de Pitoia del Grup de Natura Freixe, projectes de Depana, d'Acciónatura, Nereo, Projecte Rius i del GEPEC.

La Revista Es Posible té com a objectiu crear un canal de comunicació entre les persones, organitzacions, empreses i institucions que volen fer possible la Sostenibilitat en els seus 3 àmbits: econòmic, social i ambiental. Per aconseguir aquest objectiu dóna informació per practicar la sostenibilitat i difon experiències exitoses de diferents actors socials (administracions públiques, empreses, ONG, etc..)..

La Revista és promoguda per Ecologia y Desarrollo.
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube