Titular notícies
Acords de custòdia

Conservació riu Gaià al seu pas pel Pont d'Armentera i Aiguamúrcia


A continuació trobareu un vídeo d'aquest projecte iniciat fa 25 anys pel GEPEC.

Divendres 4 Març 2011 - 15:22
GEPEC - Ramon Ferré

L'any 1993 el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) varem aconseguir un acord verbal amb uns propietaris de finques vora el riu Gaià al seu pas pel Pont d'Armentera i Aiguamúrcia. En aquella actuació, llavors pionera i innovadora: restaurar un bosc de ribera amb criteris ambientals correctes a l'any 1993 era tot un atreviment! Era la segona que es realitzava a Catalunya i ens basàvem en experiències a l'extranger. El creixement espectacular (observable al vídeo especialment a partir del minut 4) va ser motiu de triar aquest treball per a celebrar els 25 anys de l'entitat i la signatura d'un acord amb l'Ajuntament d'El Pont d'Armentera per a continuar tenint-ne cura plegats, renovant la cartelleria, creant una estació de seguiment de ratpenats, etc.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el mòbil 61 61 62 890 (Ramon Ferré) i via el correu electrònic litoral@gepec.org.Més, sobre...: viulaterra gepec video
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube