Titular notícies
Eines

Nou Butlletí de l'Estació Biològica del Pallars Jussà


D'edició trimestral, el butlletí conté breus reportatges sobre alguns dels grans àmbits de treball de l'Estació Biològica del Pallars Jussà.

Dijous 10 Març 2011 - 13:17

El nou butlletí Cinclus de l'Estació Biològica del Pallars Jussà, en format electrònic i de periodicitat trimestral, vol ser un mitjà de comunicació entre aquesta entitat de custòdia pirinenca i totes les persones i entitats que hi estan vinculades, o simplement interessades en seguir les seves activitats. Neix a proposta de la visita diagnosi i el pla estratègic elaborats per la Xarxa de Custòdia del Territori en el marc de l'Estratègia de Reforçament, i que són de gran interès per millorar l'organització de l'entitat.

El butlletí conté un article divulgatiu sobre el patrimoni pirinenc, així com notícies i breus reportatges sobre alguns dels grans àmbits de treball de l'Estació Biològica del Pallars Jussà: custòdia del territori, recerca, seguiment de la biodiversitat, divulgació i educació ambiental.
 
Si esteu interessats en subscriure-us al butlletí de l'Estació Biològica del Pallars Jussà, així com rebre informació periòdica de l'entitat, podeu escriure un mail a ebpallarsjussa@gmail.com indicant les vostres dades

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube