Titular notícies
Projectes i actuacions

Trobada de voluntariat del Projecte Rius a Riudellots de la Selva


Trobada de voluntariat de les comarques gironines El proper dissabte 9 d’abril l’Associació Hàbitats - Projecte Rius realitzarà una sortida formativa d’inspecció de rius Riudellots de la Selva.
Dijous 7 Abril 2011 - 14:40
 La jornada començarà a les 10 del matí a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. Es presentarà la nova metodologia d’inspecció del Projecte Rius i, posteriorment, s’obrirà un espai de reflexió per compartir les experiències i opinions dels grups dels voluntaris i de totes les persones interessades en començar a participar en el projecte. A les 12 del matí es realitzarà una inspecció de riu a l’Onyar, per tal de conèixer l’estat de salut d’aquest.

El Projecte Rius coordina dues campanyes d’inspecció dels rius catalans a l’any que permeten determinar l’estat de salut dels rius i rieres del territori. Les inspeccions són realitzades pels grups de voluntaris gràcies a una metodologia científica que combina la rigorositat amb la facilitat d’utilitzar.

Durant la present campanya, que finalitza el 15 de maig, l’Associació Hàbitats realitza un conjunt de sortides formatives per apropar la metodologia a nous voluntaris i donar resposta als dubtes que tinguin els participants. Aquesta sortida es realitza en col·laboració de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.

Per a més informació podeu trucar-nos al número de telèfon 93 421 32 16 o inscriure-vos a grups@projecterius.org
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube