Titular notícies
Activitats ciutadanes

Neix el blog de l'Escola de naturalistes El Gaig Blau, a Cambrils


Dilluns 11 Abril 2011 - 11:05
El GEPEC-EdC, després de força anys fent escoles de naturalistes més puntuals o amb periodicitats més espaiades, aquest curs hem engegat una iniciativa per nosaltres pionera: una escola de naturalistes local i amb periodicitat setmanal. Acaba de neixer una nova eina d'aquesta escola, el seu blog que serà mantingut per part dels 9 alumnes d'entre 9 i 10 anys, les seves famílies i els naturalistes que hi col·laborem. L'adreça és http://escoladenaturalistes.blogspot.com/

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube