Titular notícies
Projectes i actuacions

Neix un possible guarà català a una finca en custòdiaFill de pare guarà català i mare híbrida, el passat 8 d'abril va néixer "Valent" a Mas del Salín, Cornudella de Montsant.

Dimecres 20 Abril 2011 - 13:15
La Reserva Natural Voluntària del GEPEC-EdC de Mas del Salin (www.masdelsalin.com), és la finca en custòdia amb l'entitat GEPEC-EdC, on va néixer el petit ruquet "Valent". Aquest és fill d'en "Trau" (que es va quedar al Centre del Ruc Català de Balsareny) i de na "Pubilla". Aquesta darrera conviu amb "Ministre"(un ruc mascle adult de raça gaurà català) i, ara, amb "Valent", a Mas del Salin. El temps dirà si Valent es podrà considerar guarà català o no per la seva morfologia, especialment si esdevé de mida gran. Les funcions d'aquests ases són enriquir el terra entre els ametllers i altres arbres fruiters, adobant-lo per sectors, sense descartar en el futur algun treball forestal o d'esbarjo.


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube