Titular notícies
Eines

Pòsters "Ecosistemes aquàtics de Catalunya"


L’objectiu principal dels pòsters és difondre el coneixement sobre la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics continentals i treballar per conservar-los.

Dimarts 14 Juny 2011 - 10:12

La col·lecció que us presentem ha estat elaborada per l'Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

A cada pòster, hi trobareu una imatge principal sobre un ecosistema, amb les espècies de flora i fauna característiques. El lateral del pòster incorpora una explicació sobre l’ecosistema al qual fa referència la imatge i una llegenda en què s’indica el nom de les espècies destacades, el grau d’abundància i si es tracta d’una espècie autòctona o introduïda.

L’objectiu principal dels pòsters és difondre el coneixement sobre la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics continentals i treballar per conservar-los.

La relació de pòsters prevista és:
1. Riu de Sant Nicolau
2. Estany d’Ivars
3. L'Encanyissada
4. Torrent del cap de Creus
5. L’estany de Banyoles - 1er pòster disponible on-line a la web del Dept. de Territori i Sostenibilitat
6. Riu Llobregat
7. Riu Ter
8. Riu Tordera
9. Riu Francolí
10. Macroinvertebrats aquàtics com a bioindicadors de la qualitat de l’aigua - 2on pòster disponible on-line.

L’edició dels pòsters serà, inicialment, digital i, un cop finalitzada la col·lecció, se’n farà una publicació en paper.

L'Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) és una entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu principal de treballar per a la millora i la conservació del medi natural i la biodiversitat. Per assolir aquest objectiu, es treballa a través de cinc àrees: recerca ambiental, custòdia del territori, educació ambiental, divulgació i voluntariat.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube