Titular notícies
Eines

De les grans idees a les petites accions


Des del portal De les GRANS IDEES a les PETITES ACCIONS, setmana a setmana us oferiran experiències de primera mà tot esperant que, compartir petites accions col·lectives i individuals, encomani el compromís per construir una societat més justa i realment sostenible.
Dilluns 27 Juny 2011 - 09:28

El desenvolupament sostenible és cosa de tots: dels governs, els científics, el conjunt de la societat i de tots nosaltres com a individus. Sovint pensem que els canvis els han d’impulsar d’altres, però són moltes les actuacions que ja podem fer a hores d’ara nosaltres mateixos per contribuir a fer dels nostres pobles, ciutats, països i del conjunt del planeta un lloc més habitable per a les generacions futures.

Amb la voluntat d'aportar més valor social a la sostenibilitat, aquest 2011 des del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible (CADS) s'han recopil·lat iniciatives que la ciutadania i les organitzacions estan duent a terme en l’àmbit del desenvolupament sostenible, contribuint a fer del planeta un lloc més habitable per a les generacions futures.

Des del portal De les GRANS IDEES a les PETITES ACCIONS, setmana a setmana s'oferiran experiències de primera mà tot esperant que, compartir petites accions col·lectives i individuals, encomani el compromís per construir una societat més justa i realment sostenible.

Algunes grans idees
01 - Independents, elèctricament parlant
02 - El valor de l'aigua que beus
03 - L'ecodisseny arriba als barris
04 - La Copa del Clima

En les properes setmanes sortiran publicades Petites Grans Idees realacionades amb la Custòdia del Territori i estaran relacionades amb Mercat de custòdia, Viulaterra i Joc de la Custòdia.

Us animem a anar consultant la web!

Més, sobre...: viulaterra , cads , sostenible
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube