Titular notícies
Projectes i actuacions

Associació Hàbitats celebra l’Any Internacional dels Boscos mitjançant el concurs de fotografia Esquitxos


Concurs Esquitxos 2011Associació Hàbitats convoca la cinquena edició del concurs de fotografia Esquitxos. Amb motiu de l’Any Internacional dels Boscos, la present edició té com a títol “Riberes plenes de vida”, obrint la participació a totes les imatges que recullin la vida que es desenvolupa a les riberes de les rius i rieres. Les fotografies poden reflectir la flora pròpia d'aquests ecosistemes, la fauna que hi viu, els usos i impactes humans o les activitats que en elles es desenvolupen.
Dimecres 20 Juliol 2011 - 09:47
El concurs és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia per tal d’obtenir les distincions d’Artista i Mestre i compta amb la col·laboració d'Enfoque Selectivo. Com a novetat d’aquest edició s’atorgarà un premi mitjançant votació popular per Internet mentre un conjunt de fotografies pre-seleccionades pel jurat d’admissió. A més, entre les persones que emetin un vot es realitzarà un sorteig de productes d’Associació Hàbitats.

Tot el procés d’inscripció es realitza mitjançant la pàgina www.projecterius.org/esquitxos, on es poden consultar les bases complertes del concurs. El període de recepció de fotografies va del 24 de juny al 14 d’octubre de 2011. El període de votació pel premi del públic serà del 18 d’octubre al 2 de novembre.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona el 3 de novembre a les 19:30 hores. Aquest dia s’iniciarà una exposició de les fotografies guanyadores i finalistes al mateix centre cívic, fins el 25 de novembre.

Els premis de la present edició són Gentilesa de l'Hotel Molí de la Torre, Casanova, Productes de la Terra, Altaïr, La Selva de l'Aventura, El Punt-Avui, Alosa i Beure i Menjar.

1r premi: una nit d'hotel a la Vall del Tenes per a dues persones, amb esmorzar inclòs, un trípode valorat en 200 euros i un lot de CD naturalistes, revistes i gastronomia de la terra.

2n premi: uns binoculars valorats en 90 euros i un lot de CD naturalistes, llibres i gastronomia de la terra.

3r premi: una targeta de memòria i un lot de CD llibres i gastronomia de la terra.

9 accèssits: les fotografies seleccionades dins les finalistes i que formaran part de l’exposició, seran gratificades amb descomptes durant 1 any en serveis i material fotogràfics.

1 premi del públic: dues entrades per un circuit multiaventura a la natura i un lot de CD naturalistes i de gastronomia de la terra.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube