Titular notícies
Activitats ciutadanes

“Mulla’t pels rius!” proposa una descoberta de la riera de Vallcàrquera al Figaró per a grans i petits


Riera de Vallcàrquera, el FigaróEl proper dissabte 10 de setembre La Fàbrica del Sol proposa l’activitat “Mulla’t pels rius!” en la que es farà una descoberta de la biodiversitat fluvial i una inspecció de l’estat de salut de la riera de Vallcàrquera al Figaró.Dilluns 5 Setembre 2011 - 16:29
L’activitat, a càrrec d’Associació Hàbitats – Projecte Rius, començarà a les 9:15 del matí a La Fàbrica del Sol, al passeig Salvat Papasseit 1, a Barcelona. Des d’aquí tots els participants es desplaçaran, de forma conjunta en autobús, fins a la població del Vallès Oriental del Figaró. L’activitat inclourà una inspecció de rius per als més grans, per tal de determinar l’estat de salut de la riera de Vallcàrquera, mentre que les famílies faran una descoberta de la flora i fauna de l’ecosistema fluvial, un dels més ben conservats de la comarca.

L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia, ja sigui presencialment a La Fàbrica del Sol, per telèfon al número 93 256 44 30, omplint un formulari web o enviant un correu electrònic a lafabricadelsol@bcn.cat

Més informació i formulari d’inscripció: http://www.mcrit.com/crbs/
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube