Titular notícies
Notícies

Inici de campanya de tardor 2011 del Projecte Rius


Projecte RiusAvui 15 de setembre s'inicia la campanya de tardor de 2011 de Projecte Rius. Durant el proper mes, fins al 15 d'octubre, els grups de voluntaris i voluntàries realitzaran les seves inspeccions de riu per tal de determinar l'estat de salut dels nostres rius i rieres. Un cop tinguin els resultats, els han d'enviar a l'Associació Hàbitats, podent fer-ho fins al dia 31 d'octubre.
Dijous 15 Setembre 2011 - 13:38
Coincidint amb la campanya, l'Associació Hàbitats ha programat diverses sortides formatives en inspecció de rius, per tal d'oferir una formació continuada als grups actius i donar a conèixer la metodologia a les persones interessades en dur a terme un voluntariat ambiental centrat en els ecosistemes fluvials. Les sortides previstes per aquesta tardor són les següents:

- 17 de setembre, parc de la mitjana a Lleida (riu Segre)

- 24 de setembre, Sabadell (riu Ripoll)

- 2 d'octubre, Tàrrega (riu Ondara)

Amb les dades de tots els grups de voluntaris de la campanya de primavera i de tardor es redactarà l'Informe Anual de l'Estat de Salut dels Rius i Rieres de Catalunya, un document de difusió pública que mostra la important tasca que realitzen totes les persones que participen en el Projecte Rius.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube