Titular notícies
Notícies

El riu Ondara serà un dels protagonistes de la Fira del Medi Ambient de Tàrrega


Projecte Rius a TàrregaAssociació Hàbitats organitza el dissabte 1 d’octubre una neteja del riu Ondara, que es complementarà amb una sortida formativa per determinar el seu estat de salut el diumenge 2 d’octubre. Aquestes activitats s’emmarquen en els actes programats en la Fira del Medi Ambient de Tàrrega, en la qual l’entitat també comptarà amb un estand i realitzarà una xerrada de presentació del Projecte Rius.
Dimecres 28 Setembre 2011 - 08:55
El dissabte 1 d’octubre dues seran les principals activitats del Projecte Rius. Per una banda es realitzarà un neteja popular de la llera del riu Ondara. El punt de trobada serà l’estanyol dels ànecs al carrer Joan Brossa a les 11 del matí i comptarà amb el suport del Grup Gema. La passejada permetrà descobrir la flora i fauna present al riu, també es recollirà tot allò que l’embruta i contamina. Per altra banda, a les 13:30 a la Carpa Mediambiental, Roger Gili, director d’Associació Hàbitats, realitzarà una xerrada que tindrà com a títol “Projecte Rius: participació social per la conservació dels espais fluvials”, en la que presentarà com el Projecte Rius porta des de 1997 treballant per tal d’estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels ecosistemes fluvials.

El diumenge 2 d’octubre el riu Ondara tornarà a ser el protagonista de la Fira amb una passejada de descoberta del riu per la Via Verda de Tàrrega al Talladell. El punt de trobada serà l’estand de l’Ajuntament de Tàrrega a l’Espai MerCAT a les 10 del matí.

Durant tot el cap de setmana el Projecte Rius serà present en la fira amb un estand propi en l’Espai MerCAT, on a més d’informació sobre les iniciatives que desenvolupa, hi haurà jocs didàctics i pedagògics al voltants dels rius i el cicle de l’aigua.

A més d’aquestes activitats la Fira del Medi Ambient de Tàrrega compta amb tot un seguit d’activitats que es poden consultar en la programació oficial.

La Fira del Medi Ambient està organitzada per l'Ajuntament de Tàrrega i Associació Hàbitats participa gràcies al suport del programa Voluntariado en Ríos del Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube