Titular notícies
Projectes i actuacions

Nous tallers de La Custòdia entra en Joc aquesta tardor!Voleu ensenyar els joves a implicar-se en la conservació del territori? Doncs feu-los participar en “La custòdia entra en joc”, una activitat per difondre la custòdia del territori al públic més jove mitjançant un taller que té format de joc de rol.


Dimarts 4 Octubre 2011 - 17:25

Aquesta tardor de 2011 estarà farcida de tallers de "La custòdia entra en joc". Gràcies al suport de la XCT i del Departament de Territori i Sostenibilitat, la Fundació Emys realitzarà un total de 16 tallers arreu de Catalunya. En concret, entre els mesos d'octubre i desembre de 2011, es faran diversos tallers als centres següents: SES Gurb, IES Arbúcies, IES Montsant, IES Llançà, SES Caldes, IES Santa Coloma i IES Santa Eugènia.

El taller  “La custòdia entra en joc” és una iniciativa de la Fundació Emys i la Xarxa de Custòdia del Territori amb l'objectiu de difondre la custòdia entre el públic més jove, introduint-lo en el món de la gestió del territori i apropant-lo a la custòdia mitjançant un joc de rol.

A partir d'una introducció als conceptes de la custòdia, els jugadors hauran de prendre part del joc de rol on els personatges estan involucrats en una problemàtica relacionada amb la conservació de l'hàbitat d'una espècie en regressió: l'esparver cendrós, una au rapinyaire.

L'activitat situa els alumnes en un poble fictici, Bonaire, on diversos personatges han d'arribar a diferents acords per protegir i millorar la població d'aquesta au.

Per valorar la bona acollida del taller podeu llegir la valoració de varis professors que han assistit al taller.Imatge > Taller del Joc de la Custòdia a l'IES Castell del Quer de Prats de Lluçanès al 2010.


 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube