Titular notícies
Notícies

Participa en la votació popular del concurs Esquitxos


Concurs Esquitxos


Ja està oberta la votació del premi popular del concurs Esquitxos, "Riberes plenes de vida". Qualsevol persona major d'edat pot emetre un únic vot a favor d'una de les fotografies pre-seleccionades pel jurat i participar en el sorteig d'un lot de llibres.
Dilluns 24 Octubre 2011 - 12:37

Del 20 d'octubre al 2 de novembre qualsevol persona major d'edat pot participar en la votació del premi popular del concurs Esquitxos, "Riberes plenes de vida", escollint una fotografia entre les preseleccionades pel jurat, que es pot consultar al web i al Facebook d'Associació Hàbitats.

Cada persona pot emetre un únic vot a favor d'una de les fotografies pre-seleccionades pel jurat, enviant un correu electrònic a voluntariat@associaciohabitats.catamb el seu nom, cognom, adreça postal, telèfon i DNI.


La present edició del concurs Esquitxos ha estat una de les més concorregudes dels darrers anys. El període de recepció de fotografies s'ha tancat amb un total de 98 imatges vinculades a la vida que acullen les riberes dels rius i rieres. En elles hi trobem una gran riquesa de flora i fauna, així com un espai que les persones han gaudit i aprofitat durant tota la seva història de formes molt diferent.

La votació estarà oberta fins al 2 de novembre i entre totes les persones que participin es sortejarà un lot de llibres d'Associació Hàbitats. 

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona el 3 de novembre a les 19:30. Aquest dia s'inaugurarà una exposició amb les fotografies guanyadores al mateix centre cívic, fins al 25 de novembre.

Vota la teva fotografia preferida i participa en el sorteig d'un llot de llibres!
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube