Titular notícies
Projectes i actuacions

S'obre la convocatòria de l'Escola de Pastors 2012.


L'escola de pastors forma part del Projecte Grípia, el qual també promou la custòdia agrària. 


Dimecres 2 Novembre 2011 - 17:16


El passat 28 d'octubre es va obrir la convocatòria de la 4a edició de l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral de Catalunya. Escola de Pastors 2012.

Aquells/es que estigueu interessats en participar, només cal que us llegiu atentament les Bases de la Convocatòria, on  hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Si hi esteu interessats/des només cal que ompliu la sol·licitud que trobareu a la mateixa web, indicant amb detall tot allò que se us demana. Recordeu que aquest és un pas molt important! És a través de les sol·licituds on el jurat que les avaluarà decidirà si aquestes arriben a la fase final de la selecció: l’entrevista personal. El procés de selecció consisteix en l’avaluació d’aquestes sol·licituds – on es descarten aquelles que no compleixen el perfil buscat -; i una segona fase on a través d’entrevistes personals s’escolleixen les persones que participaran en l’edició 2012.

Recordar-vos que aquest proper curs començarà, com sempre, al mes de març de 2012. L’Escola torna a comptar amb 17 places. El termini de lliurament de les sol·licituds és fins al dia 27 de novembre de 2011 a les 15 hores. Per a més informació consulteu la seva web:  http://projectegripia.wordpress.com
 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube