Titular notícies
Reportatge

Es presenta un documental sobre la recuperació d'espais oberts


El documental és un testimoni dels treballs de recuperació de diferents zones incloses dins l'espai natural de l'Alta Garrotxa i compta amb la valoració de les diferents parts implicades, des dels propietaris fins els responsables de l'actuació.
Dijous 15 Desembre 2011 - 14:23


El 14 de Desembre de 2011 el Consorci de l'Alta Garrotxa va fer l’estrena del documental "La recuperació d'espais oberts a l'Alta Garrotxa”, l'estrena va tenir lloc a la Cooperativa La Fageda,  on hi van  assistir una trentena de persones , a més del president del Consorci, Santi Reixach, representants de l'Obra Social La Caixa i de la Diputació de Girona, que també han col·laborat en el projecte.


La recuperació d'espais oberts a l'Alta Garrotxa from Consorci de l'Alta Garrotxa on Vimeo.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube