Titular notícies
Projectes i actuacions

Vídeo explicatiu del projecte de custòdia agrària a Menorca i l'Alt Empordà


La custòdia agrària es basa en un Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles a l’Empordà, un acord voluntari entre una finca privada i IAEDEN, per tal de cercar una ajuda mútua que pugui beneficiar als objectius de les dues parts.

Dimarts 20 Desembre 2011 - 15:21

Des de l'any 2010 han estat organitzant tallers, xerrades i mantenint converses amb pagesos de la comarca. Recentment des de la IAEDEN han establert un acord de col.laboració amb el GOB Menorca (Grup Ornitològic Balear) que els permetrà aprofitar la seva experiència en custòdia agrària i engegar un projecte a la comarca.

Amb aquest projecte de custòdia agrària la IAEDEN pretén impulsar la conservació de les activitats agràries tradicionals, ambientalment sostenibles i de proximitat que actuen com a verdaders modeladors del paisatge empordanès i refugi de la biodiversitat

Aquí tenim el vídeo explicatiu del projecte de custòdia agrària a Menorca i l'Alt Empordà que treballen conjuntament GOB Menorca i IAEDEN sota el lema UN PAISATGE QUE ALIMENTA.

Untitled from Agroterritori IAEDEN on Vimeo.


Per a més informació la podeu trobar a http://agroterritori-iaeden.blogspot.com


Més, sobre...: viulaterra , video , iaeden , custodia agraria
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube